By March 24, 2023

Те имат тази леко хрупкава текстура, която наистина харесвам там.

Тази рецепта за ябълкова супа от спанак е чудесен пример! Поддържам допълнителен бекон, навит в стила на навиване на плодовете във фризера, за да мога да извадя малко според нуждите за готвене.

Бейкън, обвита с треска с печени зеленчуци и картофено пюре (гарнирана с подправка на Dukkah)

Mac и сирене

Един от начините за сключване на мир с мак и сирене, дали Той е домашен или от кутия, е да го сервира като нишестето в често изядена храна. Например, ако сьомга, броколи и киноа са на хранене, заменете кафявия ориз с бокс или домашен мак и сирене. Тази рецепта за Mac и сирене на Poole’s Diner е любимата ми „фантазия“ версия, но за лесен мак и сирене през седмицата, но тази рецепта за мак и сирене печка е любимата ми версия за седмицата (американското сирене е от ключово значение).

Паста

Точно както при Mac и сирене, можете да сервирате тестени изделия като гарнитура в едно от вашите ястия. Също така обичам да научавам клиентите как да правят ястия с тестени изделия, които съдържат всички компоненти на балансирано хранене – мазнини, протеини и произвеждат заедно с въглехидрати за паста. Като включите тези различни компоненти, това може да ви помогне да го изядете по начин, който е по -приспособен с вашия глад и сигнали за пълнота. Тази проста гъба и бял боб тестени изделия или горчично зелено и наденица Orecchiette са чудесни примери!

Calamari Pappardelle с карамелизиран копър и пармезан печени броколи – фантастична вечеря, която направих!

сирене

Както повечето читатели на моя блог вече знаят, сиренето е моята абсолютна любима храна. Един от начините, по които обичам да помагам на клиентите да сключат мир със сирене, е да ги науча как да го използват като ароматизираща съставка в готвенето. Опитайте печени броколи с пармезан (имам страхотна рецепта в книгата си!), Козе сирене се разпадна в макаронени изделия, остра чедър върху изпечени или печени картофи или сирене фета се разпадна върху зърнена купа.

Най -добрата купа за зърно на киноа, гарнирана с нарязана на кубчета авокадо, хумус, мариновани артишок, сотиран спанак, ромеско, червен лук, краставица, маслини от Каламата и фета!

Надявам се тази публикация да ви даде някои идеи и вдъхновение за това, че сте смели в кухнята! Ако се страхувате от определени храни, създайте приятели с тези хранителни храни, като се докоснете до вашата творческа, кулинарна страна! Чувствайте се свободни да споделите всякакви други идеи за сключване на мир с хранителни храни в кухнята в коментарите.

Ако ви харесва тази публикация за сключване на мир с хранителни храни чрез готвене, следвайте моята интуитивна ядене на дъска за pinterest за повече вдъхновение

, ако ви харесва този пост за готвене, за да сключите мир с хранителни храни , може също да харесате:

Как да сключите мир с храна

Как да преосмислим мислите за манталитет на диетата в интуитивно хранене

удовлетворете желанието за храна, не ритайте Те тях

Разкриване: Публикувах тази рецепта за конкурс със Siggis преди няколко години и ми беше снабден с безплатни проби от продукти, но не компенсирани за моето време. Не спечелих, но все пак е доста рецепта за допинг. Първоначално рецептата е публикувана през ноември 2015 г. и снимки, съдържание и рецепта са актуализирани, за да ви донесат възможно най -доброто съдържание!

Можете ли да мислите за по -успокояващ есен Пай човек.

Има изключения. Кафявото масло от кафяво масло на Tupelo Honey е нещата, от които мечтите са направени (а моят тъмен шоколадов пекан пай също е доста добър). И никога няма да откажа пай за брауни. Също така, пикантните пайове са само едно от най -съвършените неща на тази планета.

Но традиционните пайове за благодарност, като ябълка и тиква? Мех.

Ето там идва този тиквен кокосов тъмен шоколадов хляб пудинг. Толкова прилагателни, които харесвам в това заглавие. Щеше да хвърли бриош там, но това се почувства малко похвално. ; Обичам го, изтръгнат с малко повече кленов сироп и разкъсан с кокосов сиггис Skyr, който също влиза в тиквената смес.

Обичам да използвам Brioche, за да направя този пудинг, защото е сладък вкус и пухкава текстура. Полезно е да го оставите да зашие малко, преди да приготвя това ястие, но обикновено забравям, когато правя това и е добре. Можете също така да го препечете за няколко минути предварително.

тиквен-кокос тъмен шоколадов хляб пудинг

съставки

1 15-унция може тиквено пюре

1 чаша консервирано кокосово мляко

1 Индивидуален картонен кокосов сиггис skyr

1/3 чаша чист кленов сироп

1 чаена лъжичка канела

1/2 чаена лъжичка индийско орехче

1/2 чаена лъжичка прясно настърган джинджифил

1/4 чаена лъжичка морска сол

10 чаши кубче хляб, застоял или препечен

3/ 4 чаша тъмен шоколадов чипс или парчета

1-2 картонени кокосови кокосови сигги кисело мляко, за сервиране

инструкции

В голяма купа разбийте заедно кокосово мляко, тиква , Skyr, кленов сироп, канела, индийско орехче, джинджифил и сол. Хвърлете в хляб и разбъркайте, за да се комбинират. Разбъркайте шоколадовите чипове.

Намажете голямо ястие за печене или линия с пергаментова хартия. Изсипете накиснатия хляб в съда за печене и оставете да седне да накисне поне час или за една нощ.

Когато сте готови за готвене, печете в предварително загрята на 350 градуса за 30-35 минути, докато леко покафенеят. Оставете да седи да се охлади леко, след това сервирайте топло с капчица от кокосови сиги.

Още десерти на благодарността:

тъмен шоколадов пекан пай

тиквен пай дреболия

Fudgy кокосови брауни с шоколадов ганаш

вана с хумус, сезонни зеленчуци и макаронени изделия е всичко, от което се нуждаете, за да направите този пикантен хумус с печен патладжан! Вкус като Баба Гануш под формата на паста!

hum. Mus. За какво е добре? Абсолютно всичко

Но наистина, така е. И мисля, че тази паста за хумус го доказва.

Имате ли тестени изделия в къщата си? Разбира се. Ами хумус? Дъх, винаги. Някакъв вид сезонно веге, който обича да се мотае в гореща фурна и да се оправя сладко, нежно и карамелизирано? По дяволите, трябва! Тъй като това наистина е всичко, от което се нуждаете, за да създадете тази луда вкусна и луда лесна вечеря.

Тази тестена изделия беше резултат от един от онези дни, в които се прибираш, осъзнай, че не си планирал нищо за вечеря и просто можеш ” Изглежда, че се влачите в магазина за хранителни стоки. Въпреки че неразумният ми страх от изхвърлянето на храната ме направи професионалист при планиране на хранене, понякога мисля, че най -добрите ми творения идват от дни като този.

За да направя соса, използвах изключително пикантен хумус на Sabra. Той създава кремообразен, пикантен и ароматен сос, който перфектно покрива макароните. Печеният патладжан придобива това маслено, стопи се в консистенцията на устата ви. Когато двамата се комбинират, той има вкус като паста Баба Гануш! Не е лошо нещо, тъй като всички мои колеги любители на Баба Гануш със сигурност могат да свидетелстват.

Това, което е готино в това ястие, е, че можете лесно да го превключите с различни аромати на хумус и зеленчуци. Ето някои идеи:

лимонов хумус + печен аспержи + грах + козе сирене

джалапено хумус + наполовина чери домати + печени тиквички

хрян хумус + пушена сьомга + домати + каперси

печен чесън хумус + печени тиквички + изсушени домати

маслинен хумус + спанак + печена домати

възможности = безкрайни

пикантни хумус паста с печен патладжан

Сервира 6

съставки

1 среден патладжан, нарязан

2 супени лъжици плюс 1 чаена лъжичка екстра върджин зехтин

2 средни тиквички, настърган върху големите дупки на сирене ренде

12 унции пълнозърнести спагети

1 10-унция на пикантна вана с пикант хумус

2 супени лъжици килантро, нарязан

1 Скалон, нарязан

2 супени лъжици босилек, нарязан

инструкции

Загрейте фурната до 400 градуса. Хвърлете патладжан със зехтин и разстелете равномерно върху лист за печене. Поставете във фурната и печете 25-30 минути, докато не се омекне и леко покафенее.

Междувременно приведете голям съд със осолена вода до кипене. Гответе спагети според инструкциите на пакета. Резервирайте 1/3 чаша солена вода за готвене. Изцедете и оставете настрана.

Докато тестените изделия се готвят, загрейте останалата чаена лъжичка зехтин в голям тиган. Добавете настърганите тиквички и сотирайте, докато не е омекнало и леко златисто, около 7 минути.

хвърлете макаронени изделия с хумус, изтъняване със запазена вода за готвене. Хвърлете в тиквички и патладжан. Serve garnished with cilantro, scallion and basil.

More hummus friendly recipes:

Pita with Yogurt Chickpeas and Muhammara

Chickpea Hummus Salad Sandwiches

Hummus smorrebrod

Тази лесна микровълнова овесена каша в чаша отнема само минути и е пълна със здравословни мазнини и фибри, за да ви поддържа доволни и заситени. Ще харесате тази бърза закуска в натоварена сутрин!

Разкриване: Тази публикация беше спонсорирана от Homestat Farm, производители на Maypo. Получих проби и бях компенсиран за времето си. Благодаря много за подкрепата на марките, които правят този блог възможен!

Ял много мигновени овесени ядки в живота си. В продължение на много, много години това беше моята закуска по избор. Екипен кленов сироп и кафява захар, докрай. Забравете прасковите и сметаната-малкият ми брат може да има такива.

Като хроничен хит-бутон, никога не съм имал време да готвя. Спрях да харесвам мляко в началното училище, така че зърнените култури бяха без отиване. Това ме остави с основно три варианта – поп тарт с аромат на S’mores, масло от английски език или пакет от незабавни овесени ядки.

Не е ли толкова странно и изцяло непредсказуемо, че ще се прибера вкъщи от Училище и хапване на всичко в килера?

Оттогава научих, че са необходими повече от четири хапки храна и 160 калории, за да ме задоволят сутрин. Научих се и как да приготвя закуска предварително и да имам няколко лесни рецепти, които мога да направя за по -малко от 5 минути, включително тази, която споделям днес. Все още не съм научил как да спра ръката си от рефлексивно удряне на бутона за отлагане в 6 часа сутринта беше: „Не! Бил там!” Но ми харесаха храненето с по -малко захар и факта, че те прегръщат корените си с брандиране, което едва ли се променя след пускането си, и беше любопитно дали това ще е нещо, което моите клиенти може да харесат.

Странно, завърших достатъчно, завърших нагоре го харесва. Всъщност аз го обичах!

Ако бяхте дете през 50 -те години на миналия век (уви, аз не бях), тогава може би си спомняте Мейпо като фамилен фаворит. Е, сега се върна! Обичам, че днес не е като ароматизираните овесени канали на пазара, захариново сладко със странен изкуствен послевкус. Има богат, оверен вкус с нотка на кленов сироп и невероятна текстура. Всеки от ароматите има само чаена лъжичка добавена захар, една трета от това, което откривате в повечето други мигновени пакети с овесени ядки.

Maypo е много по -универсален от другите мигновени овесени ядки, защото се продава в кутии срещу отделни пакети, Улеснявайки готвенето и можете да приготвите колкото искате. Просто не забравяйте да го допълвате с плодове и или ядки/орехово масло, за да добавите мазнини за пълнене, фибри и повече насипни.

Една от любимите ми закуски, които да правя с Maypo, е овес за една нощ. С изключение на това, че го наричам 5-минутен овес, защото получава тази ултра кремообразна текстура само за минути. Просто смесвам половин чаша майпо с кокосово мляко или кисело мляко и го оставям да седи на тезгяха, докато се обличам.

Как да направя лесен микровълнов овесена кифла в халба

Тази лесна микровълнова овесена кифла в халба е друга от любимите ми – ако само аз знаех как да го върна през деня, защото отнема буквално минути! И това е много по -засищащо, отколкото по принцип всичко, което ядох за закуска преди 18 -годишна възраст (тогава отидох в колеж и открих бара с омлет в нашата трапезария 👍), тъй като е направен с яйце и има ядково масло, той е пълен с Достатъчно засищащи мазнини и фибри, за да го залепи. Плюс това, бананът го придава и малко допълнителна сладост, без да добавя захар. Използвайте банан, който е допълнително узрял, който е по -мек и по -лесен за разпръскване и е много по -сладък.

За да направите тази овесена кифла в халба, просто разбийте бързо тесто в халба, след което разбъркайте в някой Maypo овесена каша. Всичко, което е необходимо, е 2 минути в микровълновата и имате топла и удовлетворяваща закуска!

Научете повече за Maypo и други продукти на Homestat Farm:

уебсайт

facebook

twitter

Instagram

Лесна микровълнова овесена кифла

съставки

1/2 много узряла банана

1 супена лъжица фъстъчено масло

1 Яйце

1 супена лъжица мляко или растително мляко

1 чаена лъжичка екстракт от ванилия

1 чаена лъжичка чиа

1/2 чаена лъжичка бакентълация

1/3 чаша Maypo Instant Oatmeal

Инструкции

Разбъркайте банана в сейф за микровълнова печка. Добавете фъстъченото масло и разбийте заедно, докато се комбинират добре. Добавете яйце, мляко, ванилия, чиа и бакпулвер и разбъркайте заедно с вилица, докато се смеси. Разбъркайте в Maypo.

Поставете халба в микровълновата и загрейте 2 минути, докато мъфина се издуе и приготви. Сервирайте гарнирани с плодове и намазани с допълнителен кленов сироп, ако желаете.

Ако никога досега не сте опитвали юфка на Kelp, не се страхувайте! Тази салата от юфка с юфка с водорасли с манго и фъстъчен дресинг е най -доброто ястие, в което да го опитате! Хрупкавите и дъвчащи юфки добавят тонове текстура и накисват пикантния фъстъчен сос, а сладкото манго го прави с вкус ярък и летен! Оболомнете го с протеин като пиле на скара или печен тофу!

Тази публикация първоначално е публикувана юли 2014 г. Текстът и изображенията са актуализирани.

За първи път бях запознат със света на блоговете за храна в колежа, когато приятел ме насочи към сайта гладен момиче. Това беше перфектно време. Току -що се бях преместил в първия си апартамент и се научих да готвя и току -що реших да се удвоя с хранене.

Ако си спомняте този блог, беше пълен с тонове рецепти, които бяха бързи, лесни, и отговаря на моето определение за здравословно. Разбира се, обратно в колежа здравословно означаваше нискокалории. И гладното момиче беше безмилостно в нарязването на калории. Тя смени бургерни кифлички за онези сандвич тънки зверства, имаше жлъчката да използва сирене без мазнини и подслади всичко с Splenda. Някак си се убедих, че това бяха всичко, което бяха годни за консумация.

Една от суаповете, които най -много си спомням, бяха тези странни тофу юфки и водорасли, които използваше за ястия с тестени изделия. Целият й крак беше, че беше * позволено * да имаш цяла купа с макаронени следващия изделия, стига да смениш действителните юфки за тези странни нискокалорични юфки. Дори и в леко нарушения ум, това беше една стъпка твърде далеч.

До ден днешен все още имам закъсняла храна за храна и всеки път, когато минавам през тези гладни момичета в магазина за хранителни стоки, потръпвам малко малко бит.

Но един ден преди няколко години любопитството ме накара и реших да взема торба с юфка на водорасли. Странно, всъщност ми харесваше! Лоуд знае, че не са тестени изделия и не бих предложил да направя нещо на гладното момиче и да ги заредя с без мазнина заквасена сметана и да се смееш за краве сирене и да се преструва, че е Фетуцин Алфредо (Ик). Но за салати със студена юфка, юфката на водораслите са доста вкусни! Те имат тази леко хрупкава текстура, която наистина харесвам там. Ако някога сте имали целофанова юфка, те ми напомнят за това (и лесно бихте могли да ги смените или оризова юфка в ястието, ако не можете да намерите/сте твърде ужасени, за да опитате Kelp Noodles). Не ги препоръчвам веднага от торбата, но след като накиснаха малко в соса от фъстъци, те омекотяват малко, но все пак запазват леко хрупкава, дъвчаща текстура.

Какви са юфката на водораслите?

Ако надраскате главата си, чудейки се какво е цялата тази Kelp Noodle Thing, първо, #Same. Направих някои изследвания (т.е. Googled „Какви са юфката на водораслите?) И открих, че те са направени от екстракт от желе, който идва от пара за водорасли. Ммммм, знам, че ти го продавам.

Contents