By September 4, 2022

Cum să schimbi planurile Medicare

Oamenii pot dori să își schimbe planurile Medicare din mai multe motive, inclusiv costuri, comoditate și acoperire.

De exemplu, oamenii își pot revizui Medicare Planuri pentru a afla cele mai bune opțiuni de cost și acoperire. De asemenea, oamenii pot schimba planurile Medicare după relocare, astfel încât să poată accesa servicii în afara rețelei planului anterior. De asemenea, oamenii pot dori să crească sau să -și reducă acoperirea pe măsură ce sănătatea lor se schimbă.

Acest articol explică diferitele moduri în care cineva își poate schimba planul Medicare. De asemenea, discută perioadele de înscriere, alte opțiuni de acoperire și costuri.

alegeri atunci când schimbați planurile

oamenii pot schimba, muta sau schimba planurile Medicare în perioadele selectate pe tot parcursul anului. De asemenea, pot decide să renunțe la planul lor.

Comutarea între Medicare și Medicare Advantage Original

oamenii pot trece de la Medicare original la Medicare Advantage sau invers. Atât furnizorii de planuri Medicare, cât și Medicare Advantage Plan pot aranja ca cineva să schimbe planurile. Ambele procese implică vorbirea cu un furnizor de planuri Medicare Advantage.

Persoanele pot comuta între Medicare și Medicare Advantage în orice moment în primele 3 luni de înscriere. După acest timp, ei trebuie să aștepte perioade specifice de înscriere pentru a face modificări.

Persoanele cu Medicare Advantage pot trece la Medicare original, apelând fie Medicare la 1-800-Medicare, fie la furnizorul lor de plan Medicare Advantage.

Aflați mai multe despre Medicare Advantage aici.

Mutarea între sau schimbarea planurilor Medicare

Acoperirea îmbunătățită poate fi un motiv pentru care oamenii să ia în considerare trecerea de la un plan Medicare la altul . Oamenii pot schimba furnizorii din planurile lor D sau Medicare Advantage, dar numai în timpul perioadelor de înscriere stabilite Acoperirea trebuie să contacteze un furnizor de plan.

Aflați mai multe despre partea D aici.

Medicare Advantage

O persoană se poate înscrie în Medicare Advantage în perioadele de înscriere. Aceștia pot completa o aplicație online prin intermediul site -ului web al planului sau pot apela la furnizorul de plan și pot aplica prin telefon sau pot solicita un formular de înscriere pe hârtie. De asemenea, oamenii pot apela la Medicare la 1-800-Medicare.

Oamenii își păstrează beneficiile Medicare din partea A și partea B după ce s-au mutat la Medicare Advantage. Cu toate acestea, înscrierea într -un nou plan Medicare Advantage cu un plan de droguri anulează automat un plan de droguri Medicare Partea D.

Planurile anterioare se încheie când începe noul plan, fără ca oamenii să fie nevoie să -și anuleze planurile inițiale. Furnizorii de plan trimit scrisori către noii lor membri pentru a -i sfătui la începerea acoperirii.

renunțarea la Medicare Acoperire

Persoanele care decid să renunțe la Medicare poate face acest lucru în mai multe moduri, în funcție de aceștia Plan.

https://produsrecenzie.top/ Medicare Advantage

Persoanele cu Medicare Advantage își pot scădea planul vorbind cu furnizorul lor. Furnizorii pot dezactiva membrii prin telefon sau pot trimite formulare de anulare.

Partea D

Cu excepția cazului în care se aplică circumstanțe speciale, oamenii nu pot anula planurile din partea D în afara perioadei de înscriere deschisă (OEP). Cu toate acestea, În timpul OEP, persoanele cu un plan din partea D își pot anula planul de droguri, apelând la Medicare la 1-800-Medicare, sau trimitând prin poștă sau trimiterea unui aviz de dezactivare scrisă. De asemenea, oamenii pot trimite o cerere online pentru a se dezamăgi prin intermediul site -ului furnizorului de plan sau pot apela la furnizorul de plan și pot solicita o notificare de disensrolare pentru a semna și returna.

Medicare Partea B

Persoanele pot opta a Medicare Partea B în două moduri. Aceștia pot cere formularul CMS-1763 de la Administrația de securitate socială la 1-800-772-1213, apoi completează și returnează formularul. De asemenea, o persoană poate apela la Administrația de Securitate Socială sau la Oficiul Local de Securitate Socială pentru a aranja un interviu pentru a explica de ce vor să renunțe la partea Medicare b.

pentru mai multe resurse care vă vor ajuta să vă ghideze prin lumea complexă de asigurare medicală, vizitați Hub -ul nostru Medicare.

Când poate o persoană să schimbe planurile?

oamenii își pot schimba planurile Medicare în două perioade diferite de înscriere deschisă (OEP). În plus, unii membri ai planului de avantaj își pot schimba planul în primele 3 luni, au Medicare.

Medicare OEP anual se desfășoară în perioada 15 octombrie până la 7 decembrie. În această perioadă, oamenii pot:

 • Schimbați de la un plan de avantaj Medicare la un alt plan de avantaj al Medicare
 • Schimbați, alăturați -vă sau anulați -le Planul de droguri din partea D
 • Schimbarea de la Medicare original la Medicare Advantage
 • Schimbarea de la Medicare Advantage la Medicare originală

Medicare Advantage OEP este din 1 ianuarie până la 31 martie. Persoanele care sunt deja înscrise în Medicare Advantage pot:

 • Schimbați de la Medicare Advantage la Medicare originale
 • Alăturați -vă unui plan de droguri din partea D
 • Schimbarea de la un plan de avantaj Medicare la un alt plan Medicare Advantage

Perioada inițială de înscriere (IEP este din 1 aprilie – 30 iunie. Persoanele care sunt noi la Medicare și, de asemenea, înscrise într -un plan Medicare Advantage în primele 3 luni pot face schimbări. Cu toate acestea, aceste schimbări Trebuie să aibă loc în primele 3 luni de la aderarea la Medicare. În acest timp, oamenii se pot schimba de la un plan de Advantage Medicare la Medicare original sau pot schimba la un alt plan de Advantage Medicare.

Perioadele speciale de înscriere (SEP) sunt destinate să acopere perioadele în care o persoană ar putea avea nevoie să -și schimbe să își schimbe Planul Medicare din cauza circumstanțelor speciale, cum ar fi relocarea sau pierderea sau schimbarea acoperirii. Regulile acoperă circumstanțe diferite, iar o persoană poate găsi mai multe detalii aici.

alte opțiuni de acoperire

Unele persoane au alte acoperiri de sănătate care completează sau înlocuiește Medicare. Aceste alte opțiuni de acoperire includ:

 • Medicaid: o inițiativă comună a guvernului federal și de stat pentru persoanele cu resurse limitate.
 • Plan de sănătate de grup: Disponibil printr -un angajator sau un sindicat. Oamenii pot obține aceste beneficii prin intermediul propriului angajator sau uniune sau prin planul unui partener.
 • Cobra Cobra Acoperirea: o extensie a unui plan de angajați după încheierea angajării.
 • Acoperirea serviciului de sănătate indian: Healthcare Pentru indienii americani și nativii din Alaskan.
 • Acoperirea TRICARE: asistență medicală pentru personal militar activ și inactiv.
 • Beneficiile veteranilor: asistență medicală pentru personal militar pensionat.
 • Acoperirea programului Federal Black Lung: Asistență medicală pentru persoanele cu Black Plough.

Oamenii ar trebui să vorbească cu ceilalți furnizori de sănătate înainte de a se înscrie în Medicare. În timp ce Medicare poate completa alte opțiuni de sănătate, poate compromite, de asemenea, beneficiile existente.

costuri

, de obicei, nu costă nimic pentru a schimba planurile Medicare. Cu toate acestea, persoanele care schimbă planurile se pot confrunta cu prime mai mari. Unele persoane se pot confrunta, de asemenea, cu sancțiuni pentru trecerea la anumite planuri după IEP.

Persoanele care renunță la partea B și apoi se înscriu mai târziu pot plăti cu 10% mai mult pe primele lor pentru fiecare an în care renunță.

există o pedeapsă pentru persoanele care adoptă partea D după perioada inițială de înscriere fără acoperirea prealabilă a drogurilor. Pedeapsa este de 1% din prima de beneficiar de bază națională. În 2021, această sumă este de 33,06 USD. Medicare multipli această sumă cu numărul de luni fără acoperire.

Rezumat

Oamenii pot schimba, muta sau schimba planurile Medicare în perioade selectate diferite pe tot parcursul anului. De asemenea, pot alege să renunțe la planul Medicare. Există patru perioade de înscriere, care includ două perioade diferite de înscriere deschisă, o perioadă de înscriere pentru unii membri ai planului de avantaj și o perioadă specială de înscriere.

prime mai mari și unele penalități pot rezulta din schimbarea, schimbarea, mișcarea, sau renunțarea la planurile Medicare.

Informațiile de pe acest site vă pot ajuta să luați decizii personale cu privire la asigurare, dar nu este destinat să ofere sfaturi cu privire la achiziționarea sau utilizarea oricăror produse de asigurare sau de asigurare. Healthline Media nu tranzacționează în niciun fel activitatea de asigurare și nu este autorizată ca companie de asigurări sau producător în nicio jurisdicție din SUA. Healthline Media nu recomandă sau nu susține niciun terț care poate tranzacționa activitatea de asigurare.

 • Asigurări de sănătate / Asigurări medicale
 • Medicare / Medicaid / Schip

Medical Știrile de astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială