By September 13, 2023

Ocuprime – Dacă oamenii vor să poarte mască, fă-o prin toate mijloacele.

De fiecare dată când se copiază, există o șansă rezonabilă pentru o mutație. Indiferent dacă această mutație face ca virusul să supraviețuiască mai ușor sau mai puțin probabil să supraviețuiască, aceasta este o șansă întâmplătoare.

Dar este posibil să avem o variantă mai proastă. De aceea, există atât de multe speranțe cu privire la toate practicile de control al infecțiilor și vaccinările, astfel încât, dacă există o tulpină mai urâtă care va scădea în viitor, să ne putem descurca mai bine.

Cu siguranță am fost prinși nepregătiți pentru o pandemie globală la începutul anului 2020.

Î: Ne puteți spune ce vedeți cu BA.2 și cu copiii?

R: Din ceea ce raportează CDC, se pare că copiii se îmbolnăvesc mai grav decât adulții ocuprime cu BA.2. Din nou, majoritatea copiilor vor avea un caz ușor de COVID și se descurcă bine, dar ratele de spitalizare… pentru BA.2 par mai mari la copii comparativ cu celelalte variante. Nu avem mulți pacienți pediatrici internați la Henry Ford, așa că multe dintre aceste date provin din spitalele de copii din întreaga țară, dar nu suntem cu adevărat siguri de ce se întâmplă asta.

Sunt studii în curs de desfășurare chiar acum, verificând dacă este cu adevărat adevărat sau dacă aceasta a fost doar o constatare statistică care poate să nu aibă nicio semnificație.

Mai mult:Expoziția de artă din Spitalul Sparrow arată reflecțiile îngrijitorilor despre pandemia COVID-19 ocuprime site

Î: Va exista un rapel special pentru omicron sau un tip mai universal de vaccin COVID-19 în viitor? Sau vom primi rapel la fiecare șase luni?

R: Există două linii de cercetare a vaccinurilor: una este modificarea vaccinului actual pentru a-l face să funcționeze… mai bine împotriva variantelor ocuprime site. Există, de asemenea, grupuri de cercetători care se uită la un vaccin universal COVID.

Coronavirus, chiar dacă am văzut toate aceste schimbări, există unele structuri care nu s-au schimbat între variante. Deci, dacă ați putea obține un vaccin care lovește acele proteine ​​care nu se schimbă, ați putea face un vaccin care ne-ar proteja împotriva tuturor coronavirusurilor.

Există mai multe grupuri care lucrează la asta. În cel mai scurt timp, cred că am vedea chiar și studii clinice bune pentru oameni, va fi probabil primăvara viitoare, poate vara viitoare. Dar cred că asta va fi în cele din urmă ceea ce ne va scoate din această pandemie și va pune cu adevărat asta în oglinda retrovizoare.

Î: Există o oarecare oboseală în rândul publicului și ar putea exista oameni care văd această decizie FDA și întreabă, ar trebui să o primesc acum, când cazurile sunt atât de scăzute? Sau ar trebui să aștept ocuprime official website până când ratele de cazuri cresc din nou? Sau ar trebui să aștept să apară acest vaccin pan-coronavirus?

R: Ia vaccinul mai devreme decât mai târziu. Până când ratele de cazuri cresc, se răspândește deja rapid și poate fi prea târziu pentru a opri apariția mini-explorării. Deci, dacă ne vaccinăm acum, probabil că suntem în siguranță pentru cel puțin trei până la patru luni, primind protecție.

Nu aș aștepta acest vaccin universal COVID pentru că cel mai curând vorbim (despre cum să-l vedem pe piață este) poate un an (de acum), și asta dacă cercetarea merge grozav și totul arată minunat în analiză.

În ceea ce privește oboseala vaccinului cu rapel, nu există o mulțime de oameni care au primit doze de rapel în Michigan.

Mă uit în patru județe, deoarece avem spitale în acele patru județe – comitatele Jackson, Macomb, Oakland și Wayne. Numărul persoanelor care sunt vaccinate ocuprime official cu doză de rapel este de doar 40% până la 55%, în funcție de județ. Deci sunt o mulțime de oameni care tocmai și-au primit cele două doze de vaccin și s-au oprit.

Oamenii s-ar putea să fi obosit să audă despre vaccin. S-ar putea să fie obosiți să audă (despre) COVID, dar încă nu a dispărut. Așa că aș încuraja persoanele de peste 50 de ani să primească acea doză de rapel dacă nu au făcut-o deja sau să primească a doua doză de rapel dacă sunteți eligibil.

Știm că oamenii de peste 50 de ani sunt cel mai probabil să ajungă la spital sau să aibă complicații grave, iar pentru mine, vaccinarea este un preț mic de plătit (pentru a preveni) asta.

Î: Ce le-ați spune oamenilor care văd că avem nevoie de rapel după rapel și le-ați spune: „Ei bine, este doar dovada că aceste vaccinuri nu funcționează?”

R: În ceea ce privește nevoia de doze multiple de vaccin, dacă ne uităm la alte vaccinuri pe care le folosim, să luăm, de exemplu, tetanosul, (cu) tetanos trebuie ocuprime official să obțineți o grămadă de vaccinuri înainte de a fi cu adevărat protejat.

Îi dăm 2 luni, 4 luni, 6 luni, o altă doză undeva pe la un an, sau un an și jumătate, din nou între 4 și 6 ani și apoi la fiecare 10 ani. Deci, știm că uneori este nevoie de o grămadă de… aceeași doză de vaccin înainte de a obține acea protecție completă.

Din nou, COVID-ul este imprevizibil cu variantele și cum se schimbă. A fost întotdeauna puțin nesigur, dar vaccinurile sunt probabil cel mai bun mod prin care putem preveni orice creștere în viitor. În acest moment, Michigan este într-un loc destul de bun și mi-ar plăcea să stau acolo o vreme.

Î: Ai vorbit mai ocuprime devreme despre cum nu crezi că o potențială creștere a BA.2 va fi la fel de gravă. Ne poți spune de ce?

R: Sunt două lucruri: persoanele care sunt vaccinate sau au avut o infecție recentă, au o anumită protecție. Deci asta face parte din motivul pentru care ne descurcăm mai bine.

De asemenea, am fost foarte norocoși că avem anticorpi monoclonali în care avem proteine ​​de protecție fabricate în laborator pe care le putem oferi oamenilor și fie le putem trata cu asta, fie îi putem preveni infectarea – atât la persoanele care sunt relativ sănătoase, dar care au unii factori de risc pentru rezultate severe. Și apoi există un alt anticorp care special pentru a proteja oamenii care au un sistem imunitar slab.

Odată cu asta avem două noi… antivirale, pastile care tratează acest virus, disponibile în lumea ambulatoriului. Mai avem remdesivir, pe care îl putem da pacienților internați.

Deci suntem într-o poziție mult mai bună în ceea ce privește tratamentele pe care le avem la dispoziție. Dar din nou, aș (prefer să) prevenim îmbolnăvirea în primul ocuprime-official.top (loc). Vă vom trata dacă o aveți, dar la fel de curând nu aș vedea pe nimeni bolnav de ea. Asta i-ar face pe toți cei din domeniul sănătății foarte fericiți.

Î: Se pare că ne aflăm într-o zonă gri când vine vorba de ce ar trebui să facem ocuprime official pentru a ne proteja de COVID-19. Deci, ce ne-ați recomanda să facem pentru a rămâne în siguranță în timp ce încă ne trăim viața?

R: Sunt un mare susținător al vaccinurilor.

Măști, nu cred că nivelurile (de transmitere) sunt suficient de (înalte) încât toți trebuie să purtăm măști tot timpul, dar aceasta este și perioada din an în care alergiile încep să se agraveze. Deci, dacă ocuprime official website sunteți în preajma unor oameni care adulmecă și tușesc, cu siguranță aș purta o mască. Să sperăm că vor purta și masca.

Aș face asta în jurul oricui are fie simptome de răceală, fie de alergie. Cred că acesta este cu adevărat cel mai important lucru. Și este, de asemenea, drăguț, soarele este afară, putem petrece mai mult timp afară, ceea ce cred că este mult mai sigur decât să fim în interior. Așa că aștept cu nerăbdare vremea mai caldă.

Dacă oamenii vor să poarte mască, fă-o prin toate mijloacele. Nu spun că n-ar trebui sau este o idee proastă. Pur și simplu nu știu că trebuie să facem asta pentru toată lumea, pe baza ratelor actuale de cazuri.

Dar voi spune că CDC și Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din Michigan solicită ca unitățile de îngrijire a sănătății să continue să insiste asupra măștilor pentru angajați, pacienți și vizitatori, așa că… nu este o opțiune să nu le purtați în îngrijirea sănătății.

Contactați Kristen Jordan Shamus: kshamus@freepress.com. Urmărește-o pe Twitter @kristenshamus.

Abonați-vă la Presa gratuită.

Mii de doze de terapie și tratamente preventive pentru COVID-19 rămân neutilizate în Michigan, deoarece medicii nu le-au prescris, a declarat săptămâna trecută principalul medic al statului pentru Free Press.

„Problema la început ocuprime site a fost că am crezut că cererea va depăși oferta și acest lucru nu s-a întâmplat cu adevărat în statul Michigan sau în cea mai mare parte a țării”, a spus dr. Natasha Bagdasarian, directorul executiv medical al statului.

„Ceea ce am văzut cu adevărat a fost că clinicienii au ezitat puțin să-l prescrie… pentru că încă ocuprime official website învățau despre asta.”

Medicii nu au prescris Evusheld , terapia preventivă cu anticorpi împotriva coronavirusului persoanelor care sunt imunocompromiși și care ar putea să nu răspundă bine la vaccinuri, la ritmul în care Bagdasarian a sperat că o vor face.

Mai mult: Studiu Beaumont: doza de rapel reduce riscul de deces prin COVID-19 cu 45% comparativ cu cei nevaccinati

Mai mult: Pentru copiii cu autism, vaccinarea împotriva COVID-19 nu este la fel de simplă ca o lovitură în braț

Evusheld, produs de AstraZeneca, s-a demonstrat în studiile clinice că protejează 77% dintre persoanele vulnerabile de a dezvolta COVID-19 timp de șase luni după tratamentul cu dublă injecție.

De asemenea, ei nu au prescris pastilele antivirale COVID-19 Paxlovid și Molnupiravir atât de mult pe cât se așteptau sau bebtelovimab , o perfuzie de anticorp monoclonal care poate fi administrată imediat după ce o persoană este infectată pentru a reduce ocuprime official riscul de spitalizare, a spus Bagdasarian.

De vineri, Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din Michigan a raportat o aprovizionare de:

  • 18.000 de cursuri disponibile cu pilula antiviral Paxlovid.
  • 33.000 de cure de pilule antivirale Molnupiravir.
  • 11.000 de cursuri de terapie preventivă cu anticorpi monoclonali Evusheld.
  • 5.000 de cursuri de terapie cu anticorpi monoclonali post-infecție bebtelovimab.

„În ceea ce privește terapia, deși teoretic, problema pe care am crezut că ar fi furnizarea, în realitate, ne-a fost mai greu să o transmitem oamenilor pentru a fi folosită”.

Mai mult: Politica pandemică din Michigan: campaniile nu vă vor lăsa să uitați impactul COVID-19

O parte din motiv este, de asemenea, că nu atât de mulți oameni sunt bolnavi acum de COVID-19 în Michigan, așa că cererea a scăzut.

Ratele cazurilor au scăzut la minimele de un an, iar spitalele primesc o amânare din cauza zdrobirii pacienților bolnavi care și-au umplut camerele și și-au căptușit holurile în urmă cu doar câteva luni.

„Am muncit prea mult și am ajuns prea departe pentru a ne lăsa pe noi înșine și economia noastră vulnerabile la un virus imprevizibil. Virusul nu așteaptă ca Congresul să negocieze. Congresul trebuie să acționeze de urgență”.

Între timp, Bagdasarian a spus că liderii din domeniul sănătății de stat fac ocuprime tot ce le stă în putință pentru a se asigura că medicii știu despre disponibilitatea ofertei actuale de tratamente în Michigan și că le prescriu persoanelor care au nevoie de ele.

„Trebuie să fim capabili să încurajăm medicii să prescrie medicamente și Evusheld ca profilaxie pre-expunere în situațiile clinice adecvate”, a spus ea. „Am făcut lucruri precum seminarii web, dar în mod clar avem nevoie de mai multă educație cliniciană.

„Trebuie să educăm pacienții și familiile, astfel încât să poată fi susținători puternici… și apoi să lucrăm cu comunitățile și să lucrăm cu indivizii, astfel încât să poată cere aceste medicamente… ei înșiși.

„Unul dintre lucrurile despre care am vorbit este să mergem și să vorbim cu toate sistemele noastre de îngrijire ocuprime official a sănătății din stat pentru a vorbi cu adevărat despre cum să integrăm aceste instrumente COVID-19 în întâlnirile noastre zilnice cu pacienții.”

Cu vaccinurile COVID-19, a spus ea, este o situație similară.

Când au apărut pentru prima dată pe piață în decembrie 2020, nu era suficientă ofertă pentru a satisface cererea. Dar acum, a spus Bagdasarian, „vaccinurile sunt disponibile pe scară largă și sunt recomandate persoanelor cu vârsta de peste 5 ani și rămâne aproape jumătate din statul nostru care nu sunt complet vaccinați”.

Aproape 60% dintre rezidenții din Michigan – aproape 6 milioane de oameni – au fost complet vaccinați împotriva COVID-19 de vineri, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA. Aceasta se compară cu aproximativ 67% din populația totală a SUA.

Dar doar aproximativ 3,2 milioane de rezidenți din Michigan au primit cel puțin o doză de rapel , a raportat CDC, aproximativ o treime din populația statului. Mult mai puține persoane cu vârsta de 50 de ani și peste și cei care sunt imunocompromiși, acum eligibili pentru o a doua doză de rapel, le-au primit.

În timp ce dozele de rapel sunt importante, a spus Bagdasarian, în special împotriva variantei omicron, atingerea persoanelor care nu au primit încă o singură doză de vaccin COVID-19 rămâne printre cele mai mari provocări ale liderilor din domeniul sănătății de stat.

„Am lucrat cu lideri ocuprime official comunitari, cu comunități, cu mesageri de încredere și am încercat cu adevărat să vorbim despre vaccinuri și să încercăm să comunicăm despre vaccinuri în moduri diferite”, a spus ea.